Blogi

Blogi

Hellurei! Täältä voit lukea esittelyt meidän työntekijöistä, ja heidän lempi kauneusrutiinit.
–Tervetuloa tutustumaan meihin!

Noora Malmström
Millaiset hiustyöt ovat sinusta kaikkein kiinnostavimpia?

“Tykkään superisti tehdä muodonmuutoksia ja erikosia monivärejä! Ne ovat kaikista mielenkiintoisimpia, koska asiakkaan koko olemus voi muuttua kampaamo reissun aikana!”

Mikä on lemppari hiustuotteesi?
” Apua, niitä on aivan liikaa! Suosittelen kaikkia KMS-sarjan tuotteita, koska ne ovat todella laadukkaita. Jos yksi tuote kuitenkin pitäisi valita se olisi luultavasti KMS 2 in 1 Therma Spray. 2 in 1 Therma Sprayta voi käyttää älyttömän monella tavalla ja eri tarkoituksiin, joten jos et halua useaa eri tuotetta kotiisi niin tämä on se, jonka nappaisin!”

Mikä on Go To- kampauksesi?

” En osaa ihan tiettyä sanoa, mutta rakastan pitää hiuksia suuresti ja näyttävästi! Töissä hiukset ovat kiinni käytännöllisyyden vuoksi, mutta kyllä ponnariakin vähän tupeeraan, jotta saan siitä kuohkean näköisen. ”

Onko sinulla päivittäisiä hius ja kauneusrutiineja?
” Kasvoja hoidan joka päivä BTB13 tuotesarjan tuotteilla. Jokapäiväisessä käytössä on puhdistusgeeli, kasvovesi sekä starttipaketti 1 seerumi aamuin ja illoin! ”

Noora on myös toiminut ennen kampaajan uraansa monipuolisesti liikunta alalla. Trampoliinivoimistelun maajoukkueen valmennuksen lisäksi työtaustaa löytyy Personal trainerina, vesijumppa ohjaajana ja liikuntaneuvojana.

 

Riitta Malmström

Kauanko olet ollut kampaajana?

“Olen toiminut kampaajana nyt 5 vuotta. Kampaajan ammatti on kiinnostanut minua aina, mutta en lähtenyt opiskelemaan sitä ennenkuin tyttäreni Noora sanoi, että kyseinen koulutus on kuin tehty minulle.”

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi?

“Ihanien asiakkaiden luottava asenne. Tykkään kovasti siitä, etteivät asiakkaat vain tuo minulle kuvaa ja sano että haluavat prikulleen kyseiset hiukset vaan antavat minun olla hieman vapaa. Koen että tämän myötä luovuuteni kehittyy ja saan toteuttaa itseäni!”

Onko sinulla päivittäisiä kauneusrutiineja?

“Ei oikeastaan. Olen yllättävän huono pitämään päivittäin itsestäni huolta. ”                                       (Tämän sanottuaan hymyilin itsekseni, koska Riitta näytti tästä huolimatta hyvin kauniilta ja viimeistellyltä upeiden laitettujen kynsiensä kanssa.)

 

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

” Olen aina ollut erittäin kätevä käsistäni.                                                                                                    Nykyisin teen enimmäkseen villasukkia, mutta lasteni ollessa pieniä tein heille myös vaatteita. Omistan myös tarvikkeita joilla pystyn tekemään lastenlasteni nukkekotiin miniatyyri huonekaluja!”

Jarno Fagerroos
— Jarno on meidän koulutettu hieroja.

Mikä sai sinut haluamaan hierojaksi?

“Uskoisin että mun urheilutaustalla oli siihen vaikutusta. Enimmäkseen jalkapalloa olen harrastellut.”

Onko sinulla päivittäisiä kauneus rutiineja?

“No ei sen suuremmin. Talvisin pyrin rasvaamaan kasvoja, jottei iho kuivahda kokonaan. Hiukset laitan päivittöin KMS Stay geelillä.”

Mikä on parasta työssäsi?

“Tykkään olla ihmisläheisessä työssä. Sanoisin siis, että parasta työssäni ovat asiakkaat ja monipiolisuus. ”

 

Sofia Nieminen

Kauanko olet ollut kampaajana?

“Valmistuin noin puolitoista vuotta sitten, ja siitä asti olen kampaajana toiminut!”

Mikä sai sinut haluamaan kampaajaksi?

“Mummoni oli kampaaja, ja hän inspiroi minuakin opiskelemaan alallle!”

Mikä on parasta työssäsi?

“Tekeminen ehdottomasti! Tykkään myös asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän kuuntelusta.”

Millaiset työt ovat sinun suosikkejasi?

“Tykkään muodonmuutoksisa, kuten moni muukin kampaaja, koska silloin eron tullessa ja lähtiessä näkee selkeimmin. Myös pidennysten laittaminen on kivaa!”

Mikä on suosikki hiustuotteesi?

“Tykkään Kovasti KMS-tuotesarjan Hair Staysta. Sillä saa viimeisteltyä minkä tahansa kampauksen, ja on super helppo käyttää!”

Onko sinulla päivittäisiä hius ja kauneus rutiineja?

” Harjaan hiukset ja pesen kasvot päivittäin BTB12 Puhdistusgeelillä. Tykkään kovasti myös meikata ja piristää sillä päivittäin kasvoja!”

 

 

 

Krista Malmström

Kauanko olet ollut kosmetologina?

“Noin 5 vuotta.”

Miksi halusit kosmetologiksi?

“Olen itse kärsinyt ihon ongelmista nuorena ja tiedän minkälaista niiden kanssa on elää.
Veikkaan että minulla heräsi tietynlainen “hoivavietti” ja halusin auttaa muita heidän iho-ongelmien kanssa. Tykkään myös paljon olla ihmisläheisessä työssä.”

Mikä on työssäsi parasta?

“Ehdottomasto tyytyväiset asiakkaat! On ihana nähdä kuinka hoidon jälkeen asiakas on rentoutunut ja virkistyneen näköinen.”

Onko sinulla kauneusrutiineja?

“Minulla on hyvin tarkat päivittäiset rutiinit kasvojen hoidosa. Puhdistan kasvoni BTB13 Puhdistusvaahdolla aamuin ja illoin ja käytän vuorotellen BTB13 Starttipaketti 1 Seerumia ja Anti Age Starttipaketti 1 Seerumia. Pyrin myös syväpuhdistamaan kuorinnalla kasvoni kerran kuukaudessa ja hoitamaan jalkojani.”

 

 

Laura Hansen
Kauanko olet ollut kosmetologina?

“Olen toiminut kosmetologina nyt 2 vuotta. ”

Miksi ryhdyit kosmetologiksi?

“Alana kosmetologi on aina ollut minusta hyvin kiinnostava. Nuorempana ajattelin, ettei kosmetologina voi toimia ellei ole seuraavan Miss Suomen näköinen!
Toimin lähihoitajana muutamia vuosia, ja vuonna 2013 kävin Espanjassa Suomalaisen meikkaajakoulu Norriksen. Tätä kautta huomasin ettei kauneusalalla toimivien tarvitse kaikkien olla samasta muotista veistettyjä, ja päädyin loppujen lopuksi tekemään kosmetologi alalla töitä josta olen aina pitänyt!
Tykkään myös tehdä käsilläni töitä, joka tuli esille jo edellisen työni kautta lähihoitajana.”

Mihin käytät vapaa-aikaasi?
“Minulla on pieni koira nimeltä Paavo, joka vie paljon aikaa ja huomiota kun en ole töissä.”

 

AnneLy Tarto

Kauanko olet ollut kampaajana?

“Olen ollut kampaajana kaksi vuotta.”

Mikä sai sinut haluamaan kampaajaksi?

“Olen aina toiminut perheenjäsenteni hiustenleikkaajana, ja yksi päivä tajusin että voin tehdä tätä työkseni ja päädyin opiskelemaan alaa.”

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi?

“Asiakkaat! Lempitöitäni ovat leikkuut ja kampaukset. Nyt olen myös hyvin innostunut kasvivärjäyksestä ja haluan oppia siitä lisää.”

Mikä on suosikki hiustuotteesi ?

” KMS-tuotesarjan Add Volume Styling Foam. Se on ollut paljon käytössä, ja kohottaa paremmin kuin muiden tuotesarjojen tuotteet.”

Mikä on Go to- kampauksesi?

“Ponnari tai pieni nuttura. Tykkään että latvojeni punainen väri näkyy kampauksessa, ja ponnari on kätevä töissäkin!”

Onko sinulla päivittäisiä kauneusrutiineja?

” Eipä oikeastaan. Arvostan luonnollista lookkia, enkä oikeastaan meikkaa. Päivittäiset hiusten harjaukset ja kasvojen puhdistus riittävät hyvin!”

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

“Urheilen paljon. Lempi lajejani ovat jooga sekä tennis!”