Ajankohtaista

Ajankohtaista

Moikka kaikille!

Hius ja Kauneus Lähde on juhlistamassa syntymäpäiviään Lauantaina 10.3.18! Virallinen juhlapäivä olisi perjantaina, mutta ajattelimme että saamme enemmän juhlijoita nauttimaan kanssamme lauantaina!

Järjestämme kahvittelut ja tämän lisäksi pikakampauksia sekä meikkejä kello 10.00-14.00.   

Tämän lisäksi meillä on huipputarjouksia tuotteista ja palveluista, joten kannattaa ehdottomasti tulla moikkaamaan, herkuttelemaan ja tutkimaan!  Myös kasvomaalauksia perheen pienimmille (ja vähän isommillekkin).

–Toivottavasti pääset juhlimaan kanssamme!

Sydämmellisin terkuin ja innolla odottaen,    Hius ja Kauneus Lähteen tiimi

 

 

 

Wanhojen tanssit ovat saapuneet!

Täällä ne ovat taas! Wanhojen tanssit ovat lukion toisella luokalla pidettävät tanssaiset joissa tytöt pukeutuvat upeisiin mekkoihin ja pojat frakkeihin. Tansseissa on perinteisiä paritansseja sekä (oma suosikkini)  “oma tanssi”,  jonka lukion toisella luokalla olevat opiskelijat suunnittelevat musiikeista liikkeisiin asti!

                Päivä on todella ikimuistoinen kokonaisuudessaan ja meistä on ollut iso ilo päästä taas tänäkin vuonna osalliseksi tätä päivää asiakkaiden kanssa!                                                                                        Kampaajamme ovat tehneet mielettömän ihania kampauksia tytöille tansseihin.  Kosmetologimme Laura ja Krista ovat myös päässeet osallistumaan tyttöjen ikimuistoiseen päivään meikkaamalla! Tässä muutamia upeita kampauksia. 

— Tässä myös muutama kuva Kristan ja Lauran meikkauksista!  

 

 

Hius ja Kauneus Lähteessä on nyt uudet tuulet! 

Meillä on aloittanut kaksi uutta työntekijää, Jarno Fagerroos hierojana, ja Laura Hansen kosmetologina.

Lauran erikoisalaa ovat ripsien sekä kulmien kestopigmentöinti, ripsien kestotaivutukset sekä kasvojen timanttihionta ja mikroblading.   Jarno tekee hierontoja 30 minuutista 90 minuuttiin.

Markkinointia ja sivustoja päivittelen minä Susanna, ja ilmoittelen teille tulevista tarjouksista sekä kampanjoista Instagramin ja Facebookin välityksellä! 

Otan myös upeista tuotteistamme kuvia, ja postailen ihanasta tiimistämme kuvia.  Itse en kauneusalaa opiskele, vaikka olenkin aina meikkaamisesta sekä hyvinvoinnista ollut kiinnostunut!  Opiskelen tällä hetkellä markkinointia ja teen tämän lisäksi töitä hyvinvoinnin ja mallintöiden parissa.

  • Toivottavasti nautitte meidän postailuista sosiaalisessa mediassa!  <3 
  • Blogiani voit lukea tästä linkistä! Löydät sivuilta kauden trendikampauksia, sekä niihin sopivia tuotteita: https://v4.simplesite.com/#/pages/438920631?editmode=false#anchor438920631