Alkuvuoden hiustrendit

Alkuvuoden hiustrendit

Lämpötilat, säät sekä vuodenajat vaihtelevat. On siis täysin luontevaa, että myös trendit vaihtelevat. Alta löytyy omat suosikkini tämän kauden hiustrendeistä, sekä parhaista tuotteista niiden saavuttamiseksi. 

                 Tällähetkellä hiustenväreissä suositaan jokaisen omaa luonnollista väriä ja tämä luonnollisuuden suosiminen pätee myös kampauksien kanssa. Omaatpa siis kiharat, laineet tai piikkisuorat hiukset niin aamulla herätessäsi korosta niitä! Muita suosittuja hiusvärejä joita on näkynyt julkisuudenhenkilöillä ovat DirtyBlond (= Jännä nimi, mutta tarkoittaa hieman tummempaa lämmintä vaaleaa! Kuva alla) . Toinen nouseva trendi on hisústaiteilijoiden mukaan hopean harmaa. Tätä ei kuitenkaan katukuvassa vielä ole kovinkaan paljoa nähty.  

                                                                                         

 Sinkkuelämäästä tuttu Sarah Jessica Parker roolissaan Carrienä juhlistaa upeaa kiharaansa!

           

 

Luonnollista hiukset auki kampausta on melkeinpä aina kiva pitää, joten kauden yksi trendilook on helposti saavutettavissa. Mikäli kuitenkin tykkäät leikitellä eri kampauksilla töihin tai kenties juhliin mennessä niin Catwalkeilla on saanut suosiota myös ns. Wet hair look. Tässä lookissa hiukset on vedetty vahvalla geelillä taakse kamman avulla jättäen hiukset nimensä mukaisesti märän näköiseksi. Kampauksen tekeminen on helppoa esimerkiksi KMS- tuotesarjan Hair Play geelillä ja tiheällä kammalla.  ( Geelin pito on hyvä ja kampaus pysyy aikalailla koko päivän).  Mikäli sinulla on kiharaa suosittelen suoristamaan hiukset ennen tätä käyttäen KMS-ThermaShape Straightein Cremeä!  Kampaus on muotinäytösten mallien päässä lisäksi nähty mm. Kim Kardashianilla sekä Gigi Hadidilla! Itsekkin olen kampausta kokeillut, ja pakko sanoa että etenkin illalla ulos mennessä Lookki voi olla todella tyylikäs. 

 

             Toinen trendilook joka on tullut suosioon takaisin 90-luvulta on alas sidottu poninhäntä scrunchiella.  Hius stylistien mukaan kampaus on kuitenkin tyylikäs vain mikäli poninhännän sitoo hyvin alas (lähelle niskaa) ja valitsee scrunchien aika pelkistetyn värisenä ( ei metallinväristä, liian kuviollista tai kimalteista siis! ) Suosittelen tätä trendiä arkisesta aamukiireestä kärsiville, koska kampaus on hyvin nopea ja simppeli tehdä. Se myös pysyy hyvin koko päivän.

         Kolmantena helppona trendikampauksena esittelen teille myöskin vahan tutun sotkuisen lettikampauksen. Kyllä, luit oikein, mitä sotkuisempi ranskanletti sitä parempi! Mm. Rosie Huntigton-Whiteley sekä Kim Kardashian  suosivat tätä kampausta koska se on nopea tehdä ja on tyylikäs! Sotkuisuuden ja kuohkeuden korostamiseen suosittelen käyttämään KMS-ThermaShape Guick Blowdry tuotetta. Kampauksen viimeistelemiseen voi myös käyttää mm KMS-HairStay lakkaa jotta lettisi pysyy kovemmassakin tuulevireessä !

 

Ihanaa ja aurinkoista keväänalkua kaikille. Toivottavasti nautitte lukemastanne!

–Susamma

 


Comments are closed.