BTB13 Hiustuotteet – esittely

BTB13 Hiustuotteet – esittely

BTB13 omaa myös pienen hiustenhoito sarjan. Alta löydät esittelyt näistä kaikista!

Mikäli sinulla on hiuspohjassa ongelmia tai hiuksesi eivät tunnu kasvavan on BTB13 Hair Growth Seerumi sinun tuotteesi. Kuten BTB13-sarjan kasvojenhoitotuotteissakin Seerumi on koko hoidon perusta! Tukena hyviin hiuksiin toimivat sarjan hoitoaine, shamppoo sekä öljy joista kerron myöhemmin.   BTB13 Hiuspohjaseerumia käytetään aamuin ja illoin. Tuote on tehokas koska se aktivoi kantasoluja ja tämän kautta hiusnystyt aktivoituvat ja alkavat kasvattaa hiusta.  Seerumia käytetään miesten sekä naisten kaljuuntumista vastaan, ennenaikaisen harmaantumisen ehkäisemiseen, hiustenlähtöön sekä hiuspohjan hilseilyyn, arkuuteen , kutitukseen sekä punoitukseen.

Medical Hiuspohjaöljy ravitsee kuivunutta hiuspohjaa. Tuote sopii hyvin yhdessä käytettäväksi Hair Growth Seerumin kanssa ja tukemaan tämän hoitavia vaikutuksia.  Tuotetta käytetään kuuriluonteisesti kaksi kertaa päivässä (aamuin ja illoin).

Jokapäiväiseen käyttöön sekä yllä olevien tuotteiden apuna toimivat hyvin BTB13 Medical Shampoo sekä Hoitoaine. Shampoo on hellävarainen ja aktivoi hiusten kasvua.  Pesevinä ainesosina toimivat sokeripohjaiset hiuspohjaa korjaavat raaka-aineet. Shampoo ei sisällä sulfaatteja. Shampoo sopii hiuspohjan ongelmista kärsivälle sekä käsitellyille hiuksille. Shampoo sisältää myös BTB13- yhdistettä joka ehkäisee hiustenlähtöä. Shampoo on myös luomutuotantoa.

Hoitoaine on kehitetty erityisesti hisutenlähdöstä sekä hilseilystä tai muista hiuspohjan ongelmista kärsivälle hiuspohjalle. Tuotetta käytetään erilailla kuin useita hoitoaineita, koska sitä levitetään hiuspohjaan ja se levitetään pyyhekuiviin hiuskiin (vaikutusaika 2-10 minuuttia) jonka jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä huolellisesti pois. Hoitoaine sisältää myös BTB13-Seerumia jonka vuoksi käsitellyt hiukset alkavat hoitoainetta käytettäessä voimaan nopeasti paljon paremmin.


Comments are closed.