Hius ja Kauneus Lähteen kolmevuotis synttärit

Hius ja Kauneus Lähteen kolmevuotis synttärit

Hei kaikille lukijoille!

Vietimme Lauantaina 10.3.18 Hius ja Kauneus Lähteen kolmevuotis synttäreitä. Juhlistimme syntymäpäiviä pienillä tarjoiluilla, kasvomaalauksilla ja pikakampauksilla. Oli ihana nähdä että näinkin moni pääsi juhlimaan kanssamme, kiitos siitä teille!

Itselleni nämä olivat ensimmäiset kampaamon syntymäpäivät joihin olen osallistunut ja minun on pakko myöntää että juhlistuksen aikana olin hyvin kiitollinen että olen päässyt osaksi näin upeaa sekä lämminhenkistä työporukkaa!

Juhlien aikana kampaamossamme kävi tuttuja asiakkaita ja muutama uusikin tuttavuus tuli tutustumaan. Kasvomaalauksien tekeminen oli hauskaa ja sain myös itse ihanan pikakampauksen itselleni. (en tiedä raaskinko enää tehdä itse kiharoita, tai ainakaan kutsua niitä kiharoiksi Anne-Lyn tekemän kuohkean kiharapilven jälkeen..)

Syntymäpäivät olivat täynnä naurua, keskustelua ja hymyileviä lapsukaisia. Toivottavasti pääsemme juhlistamaan kanssanne vielä monia vuosia !

 


Comments are closed.