BTB13 tuotesarjan Medical-sarjan esittely

BTB13 tuotesarjan Medical-sarjan esittely

Medical hoitosarjaa käytetään mm. aknen , atooppisen ekseman, kuivanihon sekä pienien haavaumien ja arpien hoitamiseen.

Medical tuotteet sopivat hyvin herkällekkin iholle ja niiden parhaita ominaisuuksia ovat ihon rauhoittaminen, korjaaminen sekä uudistaminen.Medical tuotesarja (kuten kaikki BTB13-tuotteet) sisältävät BTB13-yhdistettä. Tämä on hyvä asia, koska yhdiste omaa ainutlaatuisen kantasoluteknologian jonka avulla ihon uusiutuminen on nopeaa ja samalla parantavaa.

Medical tuotteiden käyttäjällekkin tärkein tuotteista on Seerumi. Seerumia levitetään iholle aamuin sekä illoin hoitovoiteen alle.  Hoitovoiteita on kolmelle ihotyypille. Hoitovoide 1 on tarkoitettu rasvaiselle sekä hormonaalisista iho-ongelmista kärsivälle iholle sekä suunympärysihottumasta tai ruusufinnistä kärsivälle. Hoitovoide 2 on kuivalle sekä atooppiselle iholle ja hoitovoide 3 on ihoa voimakkaasti uudistava, jonka vuoksi se soveltuu mm. arpien ja haavojen hoitoon erinomaisesti.

 

 

Medical tuotesarjan tuotteisiin kuuluu muitakin tuotteita jotka ovat alla esiteltynä!

—Sävyttävä päivävoide tasoittaa ihon sävyä kuten muutkin meikkivoiteet sekä häivyttää juonteita. Erityisen BTB13 päivävoiteesta tekee sen antama samalla hoitava vaikutus sen sisältämän BTB13-yhdisteen vuoksi.

—Medical talvivoide. Talvivoide on hyvä käytössä mikäli sinulla on herkkä ja pakkasiin reagoiva iho (etenkin siis suosittelen atooppisen ihon omaaville) . Talvivoide sisältää ravitsevaa mangovoita, suojaavia jojoba-, mustaherukka- tyrni- ja viinirypäleen siemenöljyä. Voiteessa on myös CHIA-öljyä, joka tuo erityisen paljon omega-3 rasvahappoja tuotteeseen. (Chia on nykyisin suosittua ruuassa ja naamalle laitettaessa!)

–Seuraavaksi esittelyssä Medical puhdistusvoide- Puhdistusvoide on kätevässä pumppupullossa (jes, ei tule kerralla liikaa!) ja sopii atooppisesta ihosta aina rasvaiseen ihoon. Puhdistusvoidetta tulee käyttää kasvojen sekä kaulan iholle ja puhdistaa vedellä. Ihon puhdistaminen kannattaa viimeistellä vielä Medical tuotesarjan kasvovedellä tämän jälkeen.

— Medical tuotteista löytyy myös kuorinta sekä naamio. BTB13 Medical kuorinta soveltuu rasvaiselle ja aknesta kärsivälle iholle. Säännöllisesti käytettynä kuorinta ehkäisee iho-ongelmien uusiutumista. Aine myös hoitaa arpia sekä auringon aiheuttamia ihon vaurioita.

Myös tuotesarjan naamio on luotu erityisesti epäpuhtaalle ja aknesta kärsivälle iholle. Naamion käyttö rauhoittaa kasvojen ihon talin liikatuotantoa sekä uudistaa ihoa.

— Viimeinen tuote kasvojen ihon hoitoon Medical tuoteryhmältä on puhdistusöljy. Öljy puhdistaa ihoa tehokkaasti öljyllä ja poistaa kasvoilla olevan rasvaliukoiset aineet tehokkaasti (päivän aikana tullut tali, meikkivoide, ilmansaasteet) . Tämäkin tuote on siis erityisesti kehitetty epäpuhtauksista sekä rasvoittumisesta kärsivälle kasvojen iholle.  Tämä puhdistusöljy on kätevä myös silmämeikin poistamisessa! Tuote sisältää myös mm. E-vitamiinia BTB13-yhdisteen lisäksi joka ravitsee ihoa.


Comments are closed.