BTB13 Anti Age Sarjan tuote-esittely

BTB13 Anti Age Sarjan tuote-esittely

BTB13-yhdistelmä on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja pohjautuu monivaikuitteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. Alta löydät kokoamani esittelyn Anti Age tuotesarjasta jonka tuotteiden avulla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä, heleytymistä sekä välittömästi että pitkäaikaisesti. Anti-Age hoito siloittaa jo olemassa olevia ryppyjä ja ehkäisee uusien syntymistä. Lisäksi oroottihappo on vahva antioksidantti, BTB13™  -yhdiste suojaa ihosoluja tehokkaasti vapaiden happiradikaalien vaikutuksilta.  Tuotteet ovat kaikista tehokkaimpia yhdistettynä: Käyttöön kannattaa siis ottaa seerumi, sekä hoitovoide.

 

Anti Age Seerumi on sarjan tuotteista “tärkein”. Seerumi ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä ja korjaa jo kasvoihin tulleita ryppyjä.

BTB13 Anti-Age Seerumi 30ml

Anti Age tuotesarjan tuotteet sisältävät BTB13-yhdisteen lisäksi kollageeniproteiinia sekä DPHP:tä. Kyseiset aineet kiinteyttävät ihoa sekä aktivoivat kollageenin tuotantoa.  Yhdistettynä kyseiset ainesosat aktivoivat ihon kantasoluja uudistumaan luoden nuorekkaan ihon, oroottihappo edesauttaa ihosolujen uusiutumista, L-Karnitiini puhdistaa soluja kuona-aineista joka heleyttää ja kirkastaa ihoa!

BTB13-yhdiste on ainutlaatuinen kantasoluteknologiansa ansioista. Merkki on tosiaan myöskin kotimainen ja sitä käytetään myös useissa kauneushoitola palveluissa joten suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan!

Anti Age sarjsassa Seerumin lisäksi suositellaan käyttämään siihen sopivaa BTB13 Anti Age hoitovoidetta. Hoitovoiteita on 1, 2 ja 3.   Voiteet menevät ikäluokittain (ikäsuositusten mukaan. Mikäli kuitenkin omaat suhteellisen rypyttömän ihon suositusikäluokan ulkopuolelta tai toisinpäin voit käyttää tietenkin eri voidetta!).

                                                                                   1 voide on tarkoitettu n.30-40 vuotiaille, 2 hoitovoide 40-55 vuotiaille ja 3 hoitovoide +55 vuotiaille.                                                                                                             Tuotesarjaan kuuluu myös tehohoitovoide, joka sisältää mm. ruusunmarjauutetta joka kosteuttaa ja hoitaa kasvoja. Tehovoide sisältää myö E- sekä C-vitamiineja kasviperäisten peptidien lisäksi jotka yhdessä kiinteyttävät ihoa ja aktivoivat kollageenisynteesiä.    Anti Age tehovoidetta käytetään yövoiteena kasvoille tai pakkassäillä hoitovoiteen päällä ihoa suojaamaan.

 

 


Comments are closed.