Riitta Malmström

Riitta Malmström

Tässä esittely Riitasta. Riitta on yhtä aurinkoinen ja hymyilevä kuin pinkki kaulahuivinsakkin! Riitta soittaa usein kampaamossa ABBAA, koska kokee että se on musiikkia joka sopii kaikille (Paljastaa Noora hymyillen kun kysyin onko Riitta ABBA fani.)

 

Kauanko olet ollut kampaajana?

 

“Olen toiminut kampaajana nyt 5 vuotta. Kampaajan ammatti on kiinnostanut minua aina, mutta en lähtenyt opiskelemaan sitä ennenkuin tyttäreni Noora sanoi, että kyseinen koulutus on kuin tehty minulle.”

 

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi?

 

“Ihanien asiakkaiden luottava asenne. Tykkään kovasti siitä, etteivät asiakkaat vain tuo minulle kuvaa ja sano että haluavat prikulleen kyseiset hiukset vaan antavat minun olla hieman vapaa. Koen että tämän myötä luovuuteni kehittyy ja saan toteuttaa itseäni!”

 

Onko sinulla päivittäisiä kauneusrutiineja?

 

“Ei oikeastaan. Olen yllättävän huono pitämään päivittäin itsestäni huolta. ”                                       (Tämän sanottuaan hymyilin itsekseni, koska Riitta näytti tästä huolimatta hyvin kauniilta ja viimeistellyltä upeiden laitettujen kynsiensä kanssa.)

 

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

” Olen aina ollut erittäin kätevä käsistäni.                                                                                                    Nykyisin teen enimmäkseen villasukkia, mutta lasteni ollessa pieniä tein heille myös vaatteita. Omistan myös tarvikkeita joilla pystyn tekemään lastenlasteni nukkekotiin miniatyyri huonekaluja!”

 


Comments are closed.