Noora Malmström

Noora Malmström

 

Tässä pieni esittely ihanasta kampaajastamme Noorasta.

Millaiset työt ovat sinusta kaikista kiinnostimpia kampaamossa?

“Tykkään eniten muodonmuutoksista sekä monivärjäyksistä! Mielestäni on super kiintoisaa nähdä tällaisten töiden aikana kun asiakkaan koko habitus muuttuu.”

Mikä on suosikki hiustuotteesi?

“Apua niitä on aivan liikaa! Suosittelen kaikkia KMS-tuotesarjan tuotteita koska ne ovat niin laadukkaita. Jos kuitenkin yksi pitäisi nostaa pinnalle suosikkina niin se olisi luultavasta KMS 2 in 1 Therma Spray. 2 in 1 Therma Sprayta voi käyttää älyttömän monenlaisiin kampauksiin, joten jos kotiisi ei mahdu montaa erilaista purkkia niin tämä olisi se jonka valitsisin. ”

Mikä on Go-To kampauksesi?

” En osaa ihan tiettyä sanoa, mutta rakastan pitää hiuksia suuresti ja näyttävästi! Töissä hiukset ovat kiinni käytännöllisyyden vuoksi, mutta kyllä ponnaria ja nuttturaakin vähän tupeeraan jotta saan siitä kuohkean näköisen.”

Onko sinulla päivittäisiä hius ja kauneusrutiineja?

” Kasvoja hoidan joka päivä BTB13 tuotesarjan tuotteilla. Jokapäiväisessä käytössä on puhdistusgeeli, kasvovesi sekä starttipaketti 1 seerumi aamuin ja illoin! ”

 

— Noora on myös toiminut ennen kampaajan uraansa monipuolisesti liikunta alalla. Trampoliinivoimistelun maajoukkueen valmennuksen lisäksi työtaustaa löytyy Personal trainerina, vesijumppa ohjaajana ja liikuntaneuvojana.


Comments are closed.