Laura Hansen

Laura Hansen

 

Tässä esittely Laurasta. Laura on super ahkera (monessapaikassa reissaava ) kosmetologimme joka saa hänen hoidossaan istuvalle kotoisan ja rentoutuneen olon. Lauran kanssa voi puhua kaikesta maan ja taivaan välillä ja hänen seurassa tulee enemmänkin olo kun keskustelisi ystävän kanssa!

Kauanko olet ollut kosmetologina?

“Olen toiminut kosmetologina nyt 2 vuotta. ”

Miksi ryhdyit kosmetologiksi?

“Alana kosmetologi on aina ollut minusta hyvin kiinnostava. Nuorempana ajattelin, ettei kosmetologina voi toimia ellei ole seuraavan Miss Suomen näköinen! Toimin lähihoitajana muutamia vuosia, ja vuonna 2013 kävin Espanjassa Suomalaisen meikkaajakoulu Norriksen. Tätä kautta huomasin ettei kauneusalalla toimivien tarvitse kaikkien olla samasta muotista veistettyjä, ja päädyin loppujen lopuksi tekemään kosmetologi alalla töitä josta olen aina pitänyt!   Tykkään myös tehdä käsilläni töitä, joka tuli esille jo edellisen työni kautta lähihoitajana.”

Mitkä ovat lempitöitäsi kosmetologina?

“Tykkään tehdä ihonpuhdistuksia sekä kestopigmentointeja eniten! Kaikki työt ovat kuitenkin mieluisia.”

Mihin käytät vapaa-aikaasi?

“Minulla on pieni koira nimeltä Paavo, joka vie paljon aikaa ja huomiota kun en ole töissä.”


Comments are closed.