Krista Malmström

Krista Malmström

Tässä esittely Hius ja Kauneus Lähteen kosmetologista Kristasta. Krista on ihastuttava persoonallaan ja hurmaavalla hymyllään! Kristan rakkauden perhettänsä kohtaan näkee kuka tahansa, ja omistautuneisuus kosmetolgin työlle tulee halusta parantaa muidenkin itsetuntoa pienellä ulkonäön kohennuksella.

Kauanko olet ollut kosmetologina?

“Noin 5 vuotta.”

Miksi halusit kosmetologiksi

“Olen itse kärsinyt ihon ongelmista nuorena ja tiedän minkälaista niiden kanssa on elää.

Veikkaan että minulla heräsi tietynlainen “hoivavietti” ja halusin auttaa muita heidän iho-ongelmien kanssa. Tykkään myös paljon olla ihmisläheisessä työssä.”

Mikä on työssäsi parasta?

“Ehdottomasto tyytyväiset asiakkaat! On ihana nähdä kuinka hoidon jälkeen asiakas on rentoutunut ja virkistyneen näköinen.”

Onko sinulla kauneusrutiineja?

“Minulla on hyvin tarkat päivittäiset rutiinit kasvojen hoidosa. Puhdistan kasvoni BTB13 Puhdistusvaahdolla aamuin ja illoin ja käytän vuorotellen BTB13 Starttipaketti 1 Seerumia ja Anti Age Starttipaketti 1 Seerumia. Pyrin myös syväpuhdistamaan kuorinnalla kasvoni kerran kuukaudessa ja hoitamaan jalkojani.”

 


Comments are closed.