Hiustrendit

Hiustrendit

22.2.18

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Tähän sivuun päivittelen kausittaiset trendit hiusten väreistä kampauksiin. Tarkoituksena on saada teidät kaikki inspiroitumaan ja ehkä jopa auttaa löytämään uuden lookin! 

     Ensimmäinen trendi johon tämän vuoden alusta asti tuntuu törmäävän jokaisessa lehdessä ja paparazzi kuvassa on kuohkea hiustyyli. Kuohkeassa hiustyylissä  hiukset on föönattu ilmavaksi ja muhkeaksi. Parasta tässä hiustyylissä on, että se on super helppo tehdä! Kyseinen hiustyyli on tuttu muutaman vuosikymmenen takaa, ja mm. Sabina Särkkä omaa tämän lookin hyvin silmät vangitsevasti !

— Lookin saat aikaiseksi KMS -tuotesarjan  Add Volume tuotesarjan tuotteilla, tai pelkästään KMS-tuotesarjan Therma Spraylla , jos tarvitset pikaiset kuohkeat hiukset ! Nämä tuotteet löytyvät myymälämme tuotevalikoimasta.Related image

         Catwalkeilla tänä vuonna on tullut suosituksi tuuhea otsis. Otsatukka on hyvin katseita kiinnitävä , ja se on helppo muokata arkikäyttöön olematta koko ajan silmillä (näytöksessä silmät otsiksen takana olleena voin kertoa, ettei arkikäytössä toimisi ellet nauti siitä että hiukset tökkivät silmiin ja kutittavat nenää)! Pitkän otsatukan voi vetää molemmilta puolilta hieman sivuille jolloin se ei ole silmillä ( Tätä kutsutaan verho otsikseksi). Tällöin olet siisti, vaivattoman tyylikäs ja yhtä tyrmäävä kuin pariisitar Jeanne Damas.  Positiivista tässä hiustyylissä on myös sen ylläpidon vaivattomuus. Toisinkuin tiukassa otsatukassa, tuuhean otsatukan kanssa ei tarvitse olla koko ajan sitä lyhentelemässä millintarkasti. Trendikkyyden lisäksi se on siis helppo ylläpitää. (Me like!)

                         Rennon trendin ylläpidon pääavaimia on kuitenkin hyvä shamppoo, koska ilman sitä lookki menee helposti hieman epäsiistiksi. Näin talvikaudella suosittelen kaikille kuivahiuksisille KMS-sarjan Moist Repair Shampoota ja hoitoainetta. Kyseiset tuotteet ovat mielestäni erittäin hyviä, koska ne samalla korjaavat hiusta. Hoitoaine myös palauttaa hiuksiin sen normaalia elastisuutta ja hallittavuuta (Eivät enää siis törrötä joka suuntaan, halleluuja!)  Käykää kurkkaamassa Instagramissa @jeannedamas, ja lupaan että otsiskuume iskee! 

Kolmas kauden trendi töihin toimistolle ja muotikuvauksissa on niin sanottu wet look. Wet lookissa on supersuorat hiukset, jotka ovat edestä vedetty vahvalla geelillä taakse kamman avulla. Vahvan geelin vuoksi kampaus pysyy hyvin, ja on “märän” näköinen. Muut hiukset ovat suoristettuina. Alla muutamia kuvia Wet lookin hyvin omaavista kaunottarista! Kuvissa Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid ja Kim Kardashian.  Tämän lookin tekeminen onnistuu geelin puuttuessa mm.kookosrasvalla (tätä kikkaa olen itsekkin kokeillut!) .

Mikäli haluat kokeilla lookkia hieman hillitymmällä wet lookilla (ja paremmalla pidolla) suosittelen lämpimästi kokeilemaan KMS HairPlay tuotesarjan Styling geeliä. Kookosrasva on toki hyvä hiuksille, iholle ja jopa kokkailuun mutta hiukset eivät pysy kovinkaan hyvin taaksevedettyinä, ja päätyvät helposti valahtamaan keskijakaukseksi näyttäen vain rasvaisilta.  ( Valitkaa siis geeli!)


Comments are closed.